Pokermodet!

Något som många inte känner till är att en modeutställning arrangerad av IPA, håller rum årligen i högkvarteret. Där presenteras allt som är hetast just nu inför en bred publik. Här kommer en liten sammanfattning för er som missade detta glamorösa event.


image75    image79

Först ut har vi den odödliga pokerklassikern. Kepsen, solglasögorna samt läderjackan är något som tillsammans bildat en oslagbar kombination och satt klara riktlinjer inom pokervärlden. Även detta år ingår denna klassiker i IPAs kollektion.

image76    image80

Nytt för i år och helt i stil med 2008 och vårens glada färger är kepsen, solglasögorna och läderjackan. Vi ser här hur de tillsammans bildar en image som utan tvekan kommer leda till ett oslagbart pokerface.


image77    image78

Årets överraskning, och sist ut i modevisningen var kepsen, solglasögonen och läderjackan. Detta ingick i IPA traditionsenliga "hemliga presentation" där ingen utanför IPA fått ta del av materialet innan själva modevisningen. Det blev tack och lov succé och trots att det överraskade många så tror vi på IPA att just denna kombination är något att jobba vidare på. Aldrig tidigare har publiken blivit så fångad av den hemlighetsfulla image som dessa kreationer utstrålar. 

Det var allt från 2008 års modevisning. IPA tackar för sig och inbjuder redan nu till modevisningen 2009.

 //Eddie


Kommentarer
Postat av: Ebba von Sydow

Ojojoj, det blir bara bättre och bättre, om jag får gissa så kommer höstens mode att starkt influeras av detta, vackert!

2008-04-20 @ 20:02:37
URL: http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0