IPA växer!!

För första gången i IPAs historia så har en utomstående deltagit vid ett pokerspel i högkvarteret! Detta är någonting IPA välkomnar och vi är glada att få presentera Pontus, IPAs nya medlem. Pontus har självklart inte slagit sig in i styrelsen men strax utanför denna lista med hedersfulla namn så har han placerat sig som hedersmedlem av högsta rang.

image36


Pontus är en erfaren pokerspelare och med två ess i t-shirts-ärmarna så är han alltid redo att möta IPAs utmaningar. "Den som väntar på ess, väntar alltid för länge"  lyder hans numera kända ordspråk.
Även om Pontus erfarenhet och pondus stundtals skrämde oss andra så kunde han inte rå på Oliver, som var den som drog hem den största vinsten denna kväll.



Oliver lirade hårt och bestämt och när Davids triss tillslut gick bet mot Olivers stege så blev David rasande. Jag (Eddie) försökte lugna honom genom att referera till bloggen "En triss är som en hiss, dvs onödig om det finns en stege till hands"  men det gjorde bara saken värre. David gick till anfall och vi var nog alla överens om att Oliver nu fått sitt straff för vad han orsakat några dagar tidigare.



Det som kunde slutat i tragedi gick tillslut ganska bra och även om Oliver blev aningen tilltuffsad så återvände alla hem som vänner.

//Eddie

Kommentarer
Postat av: Fanclub

Nämen David då!

2008-02-27 @ 17:44:15
Postat av: Marie

Typiskt David, hade varit kul att se.
Jag gillar bloggen grabbar! Jag kan ingenting om poker men det är underhållande ändå :)

2008-02-29 @ 17:36:36
URL: http://mwb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0