Rabalder i högkvarteret

Två dagar efter infernot (se inlägget "Katastrofen!") så var det dags igen. IPA var, sånär på en medlem, samlat i högkvartet för att spela poker men denna gång utan någon dryck att förtära. På agendan stod en snabb turnering med låga inköp och sedan cash-game-spel.

Turneringen visar tidigt prov på underliga situationer. Eddie som första handen förlorat 25% av ursprungsstacken lyckas med en turlig all-in dubbla. Turen tar däremot inte slut där. Eddie lyckas med diverse stegar slå ut både Oliver och David och i heads-up väntar nu Anton. Anton som med endast 8 marker (blinds 20/10) lyckats tre-dubbla flera ggr.

Eddie är glad...
image28

Anton är iskall...
image22

Anton lyckas med ett aggresivt spel ta ledningen medan Eddie blir alltmer frustrerad. Efter ett antal all-ins som Eddie foldat så synar han tillsist Anton och sätter därmed sin plats på spel. Anton visar JJ och Eddies A5 visar sig chanslösa.  Anton vinner hela turneringen och fyrdubblar därmed sitt inköp.

Oliver är förbluffad...
 image29

Anton är glad...
image22


Nästa punkt var alltså cash-game. Turneringens aningen märkliga karaktär försvann men även om det var roligt att spela så vet vi på IPA att det är en dag imorgon också. "Bättre med en kåk i buren än en tio royals i skogen" tänker Anton som redan vunnit en del.
IPA packade ihop och alla begav sig hem till sitt.  Pokerduken som fortfarande inte gick att använda fans i allas tankar, och så även Olivers påtänka straff!

Det var allt från högkvarterat denna kväll!

//Eddie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0