Styrelsefemman

Styrelsefemman är ett begrepp som vi på IPA kommer ha stor användning för i framtiden. Begreppet är av tvåfaldig betydelse och introduceras för första gången i samband med publiceringen av detta inägg.
Vi på IPA har spelat poker tillsammans ett tag nu och bara provat på turneringspel, cashgame och lite sjukortspoker cashgame. Man har då tagit med sig pengar till vårt högkvarter och spelat med det man haft på sig, i värsta fall fått låna pengar. Något vi på IPA har diskuterat är att ta in en liten summa pengar av varje pokerspelare vid varje sammankomst.

Härmed införs regeln gällande Styrelsefemman:
"Samtliga styrelsemedlemmar av International Poker Association skall vid en sammankomst i högkvarteret, med full närvaro, erlägga en inträdesavgift på 5 kronor som knallar rätt ner i klubbkassan."

Klubbkassans användning ska främst finansiera turneringar vi styrelsemedlemmar själva spelar men ska dessutom hjälpa oss med växling av pengar vid alla sammankomster samt sponsra eventuell fika. Detta kommer ge oss fem styrelsemedlemmar, även kallade styrelsefemman, vilket gör oss bekanta med den andra betydelsen av termen, seriösare pokerkvällar.image39
Att det ska vara en femma i inbetalning faller mig självklart då ledningen består utav fem individer.

//Oliver

Kommentarer
Postat av: sebastioan

självklart ska vi ha styrelsefemma

2008-02-28 @ 22:13:09
Postat av: Eddie

ojojoj... IPA samlas, omgrupperar sig och kontrar med en ny revolutionerande funktion, kallad styrelsefemman! Var skall detta sluta?

2008-02-29 @ 00:28:26
Postat av: Anton

jaha, Okej!

2008-02-29 @ 00:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0