Vardag

Då var vi mitt i vardagsveckan och som ni trogna läsare kanske märkt så kommer inläggen inte lika tätt som tidigare. För det är faktist så att även pokerspelare har jobb, alternativt studier, att sköta. Då finns det inte lika mycket utrymme till bloggande och pokerspel, vilket vi på IPA beklagar. Däremot är en pokerrunda i högkvarteret redan nu inbokat för fredagen, om inget annat kommer upp istället förstås.
Med "inget annat" vet ni nog alla vad jag syftar på....

Jaa, just exakt!!

YATZY!

Är det någonting vi på IPA gillar så är det yatzy! Detta matematiska spel, som dessutom har vissa likheter med poker, är unikt i sitt slag och när det är "Yatzy-kväll" på gång så är det ingenting IPA missar. Däremot vet vi alla yatzyfantaster att "Yatzy-kvällar" är det få av och därför kommer det med största sannolikhet bli poker som spelas i högkvarteret på fredag.

Tack och hej, fyrtalspastej! 

//Eddie

Kommentarer
Postat av: Anton

lätt! Har övat Yatzy hela sportlovet, det gäller att få samma siffra (addera antalet svarta pluppar) upp på alla tärningarna. Vi kör helt klart yatzy på fredag itsället..
(btw heter det kåk och tvåpar osv i Yatzy?)

2008-03-05 @ 19:26:14
Postat av: David

Det är precis det de gör, men yatzy saknar psykologisk spänning, ska det lirar tkr jag att det får bli för de som har åkt ut eventuella turneringar

2008-03-05 @ 19:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0