Pokerturnering @ Mr. G. på Banérgatan

Det var mycket sent en fredagskväll och klockan hade hunnit slå halv åtta. Plötsligt ringde det till i Rambling, Gambling Eds nyinvesterade pokernalle. Det var Mr. G. som kallade IPA på blixtvisit till Banérgatan för en pokerturnering. Det var bara två personer ur styrelsen som kunde ställa in sina tidigare planer och ge sig av, Ollie-allin och Ed. De kastade sig in i pokerbilen och for iväg.

Ett varmt välkomnande väntade dem  när de ännu senare på fredagskvällen anlände. Mr. G. var mycket tacksam då han under ett par timmar trott att hans pokerturning skulle sluta med ett fiasko. Alla vet att en turnering utan IPA i jämförelse lätt kan klassas som ett småfiskakvarium. Ollie-allin och Ed fick inte nog med beundrarrop då de med en cool IPA-stil gled in och slog sig ned vid pokerbordet. Turneringen kunde börja!


Mr G. och Mr. S: IPA! Welcome to attend our tournament!

Turneringen fick snabbt en ganska underlig karraktär då Mr. G. och hans gäng körde otroligt aggresivt och all-ins blev då och då belönade med diverese förfriskningar. Ledarstacken flög därmed fram och tillbaka över bordet och IPA hamnade med ett mycker mer tightare spel snabbt i underläge.


Mr G. firar med förfriskningar


Ollie-allin avaktar

IPA hamnar i ett läge där motståndarna med säkerhet synar eller re-raisar alla satsningar. 100% preflop spel är därmed ett faktum. Rambling, Gambling Ed lyckas trots det få se floppen som big blind med T8. Floppen kommer: 9T8. Ed går all-in och får syn av Mr. D. Han visar K2 utan färgdrag och segern känns som given. Turn visar K, rivern visar K. Mr. D. slår ut Ed med triss mot tvåpar. Ollie-allin är nu IPAs ända hopp.

Förfriskningarna som Mr G.s gäng fortsatt att hälla i sig hade redan för länge sedan gått till överdrivt, men nu var stämningen kaosartad.


Mr Sober My Ass, Mr. Leverän?, Mr. Dysling and their groupies in the background.

Ollie-allin är fortsatt iskall, diverse pocketpar som 88 och 99 ger honom en ledning och när ytterligare en pocket kommer och hans all-inn blir synad av Mr.D. så är vinsten mycket nära. Mr. D. träffar inget och Oliver ror hem hela segerpotten på 450kr. IPA är därefter snabba att ge sig av. Klockan var redan mycket och dagen efter väntade nya äventyr. Hos Mr. G. fanns det dock inga sura miner. Ryktena säger att pokerfesten fortsatte långt in på småtimmarna och det är ifragsätts inte.

Det var en lyckad kväll för IPA och deras anseende har förstärkts över hela ladugården. Nästa gång Mr. G. ringer så kommer vi vara mer än bara redo!

Kommentarer
Postat av: Ollie-allin

Jag kände att jag gjorde mig värd namnet den kvällen, länge leve all-in!

2009-02-20 @ 17:09:15
Postat av: Seb.

Det låter som att i alla fall en del av styrelsen fått en bra uppvärmning inför dagens turnering hos isheden.

2009-02-21 @ 15:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0